Comencem

Al setembre de 2016 comencem amb el procés per a elaboració d’una estratègia integral participativa.

L’objectiu del procés de participació ciutadana que es presenta és el de consensuar el futur del barri de Benimaclet des de la reflexió col·lectiva, analitzant les necessitats i demandes de la ciutadania a través d’espais de debat oberts que ens permeten connectar amb la sensibilitat del barri.
Durant el procés s’establiran propostes i estratègies futures que milloren la qualitat de vida dels veïns atenent a la singularitat del barri.
Aquest procés està dirigit pel Col·lectiu Benimaclet és futur i promogut per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de València i al que estan convidats a participar tots els col·lectius, associacions, veïns i amics del barri.

ambito pai

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *